Τε. Μάι 31st, 2023

TRIKALATV.GR

Πανελλαδικό δίκτυο

Βράβευση της ΡΑΑΕΥ για τη διαδικτυακή πλατφόρμα electicitycostcalculator

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ >>

Το χρυσό και το χάλκινο βραβείο για την ηλεκτρονική πλατφόρμα www.electricitycostcalculator.gr απέσπασε η Ρυθμιστική Αρχή Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων στις δύο κατηγορίες που συμμετείχε στα βραβεία Energy Mastering Awards 2023.

Συγκεκριμένα, στην κατηγορία «Έξυπνο Ενεργειακό Λογισμικό» η ηλεκτρονική πλατφόρμα απέσπασε το χρυσό βραβείο, ενώ στην κατηγορία «Ενεργειακή Καινοτομία» απέσπασε το χάλκινο βραβείο.

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε χθες και τα βραβεία παρέλαβε ο πρόεδρος της Ρυθμιστικής Αρχής Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων, Αναπλ. Καθ. Αθανάσιος Δαγούμας ο οποίος δήλωσε:

«Εκπροσωπώντας τη Ρυθμιστική Αρχή Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη διάκριση που αφορά το Εργαλείο Εκτίμησης Κόστους και Κατανάλωσης Ηλεκτρικής ενέργειας, με επιμέρους υπολογισμούς για κάθε ηλεκτρική συσκευή ενός σπιτιού. Το εργαλείο αποτελεί μια καινοτόμα, διαδικτυακή εφαρμογή που έγινε σε συνεργασία με τις Ενώσεις Καταναλωτών, γιατί ακριβώς αυτή ήταν η στόχευση μας: η εξυπηρέτηση και προστασία των καταναλωτών, κυρίως αυτή τη δύσκολη συγκυρία διαχείρισης της ενεργειακής κρίσης. Θα παραμείνουμε πιστοί στον στόχο μας να υπηρετούμε το κοινωνικό συμφέρον και να δημιουργούμε εργαλεία και υπηρεσίες διευκόλυνσης των πολιτών».

Το www.electricitycostcalculator.gr είναι μία πλατφόρμα στην οποία οι καταναλωτές διαλέγουν τις οικιακές συσκευές που διαθέτουν με ένα κλικ, εισάγουν τον χρόνο χρήσης κάθε συσκευής και επιλέγουν την τιμή κιλοβατώρας που προσφέρει ο Προμηθευτής τους. Με αυτό τον τρόπο μπορούν να υπολογίσουν ένα ενδεικτικό ημερήσιο και μηνιαίο κόστος ηλεκτρικής ενέργειας.

ΠΗΓΗ: ertnews

About Post Author

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΝ >