Δε. Δεκ 4th, 2023

TRIKALATV.GR

Πανελλαδικό δίκτυο

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ >>

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
Σύλληψη δύο ημεδαπών για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας Συνελήφθησαν χθες (26-04-2023) το πρωί στον Τύρναβο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, δύο ημεδαποί άνδρες, διότι κατελήφθησαν να προβαίνουν σε αυθαίρετη αφαίρεση ηλεκτρικής ενέργειας, κάνοντας χρήσης αυτοσχέδιας σύνδεσης, από το εναέριο δίκτυο του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. προς την οικία τους.
Σύλληψη ημεδαπής για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και του Τελωνειακού Κώδικα Συνελήφθη χθες (26-04-2023) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, μία ημεδαπή, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή της και κατασχέθηκαν -2- ασημόχαρτα με τμήματα δισκίων βουπρενορφίνης, συνολικού βάρους -1,6- γραμμαρίων, χωρίς ιατρική συνταγή, καθώς και -4- πακέτα τσιγάρων, χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φορολόγησης.
Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών Συνελήφθη χθες (26-04-2023) το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, ένας ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν ένα πλαστικό κυτίο με αποξηραμένη κάνναβη, βάρους -3- γραμμαρίων και -1- πλαστικός τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών Συνελήφθη χθες (26-04-2023) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει τρεις νάιλον συσκευασίες με ποσότητες ηρωίνης, συνολικού βάρους -3,8- γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
—————————– —————————————————————-
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα Συνελήφθη χθες (26-04-2023) το βράδυ στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καρδίτσας, ένας αλλοδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει -30- πακέτα τσιγάρων, χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φορολόγησης, τα οποία κατασχέθηκαν.
Επιπλέον, από την κατοχή του κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των -160- ευρώ, ως προερχόμενο από την παράνομη δραστηριότητά του.

About Post Author

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΝ >