Δε. Δεκ 4th, 2023

TRIKALATV.GR

Πανελλαδικό δίκτυο

ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΑΣΧΑ 2023 LIVE: ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ 23 ΜΑΪΟΥ ΖΩΝΤΑΝΑ – ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ >>

Εκκλησία Live – Ιερά Αγρυπνία Απόδοσης της εορτής του Πάσχα Ζωντανά. Ιερά Αγρυπνία Απόδοση εορτής του Πάσχα – Ευλογία και Προσευχή στον Ιησού. Ιερά Αγρυπνία 23 Μαΐου 2023 στις 21.00 το βράδυ. Η Απόδοση της εορτής του Πάσχα.

ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ: Ακολουθία Ιεράς Αγρυπνίας Αποδόσεως εορτής του Πάσχα – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων – Τρίτη 23 Μαΐου 2023 21.00.

ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΑΣΧΑ: Η ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ τώρα live streaming – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων – Τρίτη 23 Μαΐου 2023 21.00 – Η Απόδοση της εορτής του Πάσχα.

ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΟΡΤΗ ΠΑΣΧΑ
ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΟΡΤΗΣ

Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας της Τρίτης 23 Μαΐου 2023 της εορτής της Αποδόσεως του Πάσχα με την παράκληση live streaming, από τον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων.

Ιερείς: π. Δημήτριος Κατσαρός

Ώρα έναρξης: 21.00
Εορτή ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΑΣΧΑ. Η ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ της Απόδοσης της εορτής του Πάσχα – Τρίτη 23 Μαΐου 2023 – Ώρα 21.00 – Εκκλησία Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων. Ιερουργός π. Δημήτριος Κατσαρός.

Ο ευρύχωρος και μεγαλοπρεπής Ιερός Ναός του Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου από πέτρα και είναι βυζαντινού ρυθμού, σταυρεπίστεγος. Η οροφή του τρούλου απέχει 25 μέτρα από το δάπεδο. Διαθέτει εντυπωσιακό ξυλόγλυπτο τέμπλο, και τα τελευταία χρόνια ο εσωτερικός διάκοσμός της εμπλουτίστηκε με τοιχογραφίες. Το 2010 κατασκευάστηκαν τα προπύλαια στις δύο εισόδους. Η εκκλησία γιορτάζει στις 14 Σεπτεμβρίου. Την ημέρα εκείνη γίνεται η μεταφορά της Κάρας του Αγίου Βησσαρίωνα από το μοναστήρι του Δουσίκου και η περιφορά της στην κωμόπολη.

About Post Author

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΝ >