Δε. Δεκ 4th, 2023

TRIKALATV.GR

Πανελλαδικό δίκτυο

Απινιδωτές στα κλειστά γυμναστήρια του Δήμου Κιλελέρ

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ >>

Οκτώ νέους απινιδωτές αγόρασε ο Δήμος Κιλελέρ, οι οποίοι προστέθηκαν στους τέσσερις υπάρχοντες.

Από τους δώδεκα απινιδωτές, οι τέσσερις τοποθετήθηκαν στα κλειστά γυμναστήρια του Δήμου στη Νίκαια (κλειστά γυμναστήρια Γιάννης Πατάκης και Γυμνασίου-Λυκείου), στο Αρμένιο, στον Πλατύκαμπο και τη Χάλκη. Οι υπόλοιποι οκτώ βρίσκονται στο δημαρχείο της Νίκαιας για να εξυπηρετούνται οι ομάδες των ΔΕ Νίκαιας- Κραννώνα, στο δημαρχείο Πλατυκάμπου για τις ανάγκες των ομάδων της Δ.Ε και στο Δημαρχείο Κιλελέρ για τις ομάδες των ΔΕΑρμενίου-Κιλελέρ.

Η παράδοση των απινιδωτών έγινε στο Δημαρχείο της Νίκαιας από τον Δήμαρχο Θανάση Νασιακόπουλο και τους παρέλαβαν εκπαιδευτικοί και αθλητές που είναι υπεύθυνοι για τη λειτουργία των τεσσάρων κλειστών γυμναστηρίων και οι αρμόδιοι υπάλληλοι των δημαρχείων.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί η εκπαίδευση των υπευθύνων για τη χρήση των απινιδωτών , από τους εθελοντές της ΕΟΔΥΑ.

Ο Θανάσης Νασιακόπουλος δήλωσε σχετικά: «Είναι γνωστό σε όλους ότι οι απινιδωτές σώζουν ζωές ανθρώπων που έχουν υποστεί καρδιακή ανακοπή. Με την αγορά και τη διάθεση των νέων απινιδωτών διευρύνουμε το δίκτυο που ήδη είχαμε αναπτύξει σε κεντρικά σημεία κάνοντας πράξη την εξαγγελία μας για ασφαλείς αθλητικούς χώρους. Ο Δήμος Κιλελέρ και με την συγκεκριμένη του ενέργεια, σε συνεργασία με τα σχολεία και τους αθλητικούς συλλόγους, έχοντας ως κατευθυντήρια γραμμή την προστασία της δημόσιας υγείας, συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα όλους τους αθλούμενους και κατ’ επέκταση τους νέους του Δήμου».

ertnews.gr

About Post Author

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΝ >